Riscă detenție pe viață: Un bărbat din Cricova a ucis o femeie și i-a aruncat cadavrul într-o mină părăsită

Un bărbat, în vârstă de 29 de ani, originar din Cricova, a fost reținut de polițiști după ce ar fi omorât o femeie de 35 de ani. Acesta i-ar fi aplicat mai multe lovituri în regiunea capului, ulterior a aruncat-o în mina părăsită.

Foto: politiacapitalei.md

Polițiștii au fost alertați în seara zilei de 6 martie, precum că într-o mină părăsită a fost depistat cadavrul unei femei. Grupa operativă a inspectoratului sec. Râșcani precum și medicul legist s-au deplasat la fața locului, pentru a investiga cazul.

Acolo au depistat cadavrul unei femei, care s-a dovedit a fi în vârstă de 35 de ani originară din or. Cricova. În cadrul examinării vizuale, medicul legist a depistat urme de violenţă pe suprafaţa corpului, în deosebi în regiunea capului, înaintând versiunea unui omor intenţionat.

În acest sens, ofițerii de investigație și urmărire penală imediat au inițiat acțiuni speciale de investigații, pentru a identifica făptașul și pentru a stabili toate circumstanțele. Ca rezultat a acestor măsuri, polițiștii au identificat și reținut făptașul, fiind escortat la inspectorat pentru audieri.

În cadrul acțiunilor demarate forțele de ordine au stabilit că victima se cunoștea cu bănuitul. Femeia a venit în ospeție la tânăr unde acesta locuia și au consumat băuturi alcoolice, iar ulterior între ei s-a iscat un conflict care a degenerat în bătaie. Acesta i-ar fi aplicat mai multe lovituri în regiunea capului, care au fost fatale, ulterior a aruncat-o în mina părăsită. Totodată polițiștii au stabilit că individul anterior a fost judecat pentru tentativă de omor si violență în familie.

Tânărul este cercetat penal pentru omor și riscă închisoare de la 15 ani la 20 de ani sau detenţiune pe viaţă.

retinere / Sursa:politiacapitalei.md


Pub