Cântăreața rusă Nadejda Babkina, în comă la spital cu pneumonie bilaterală

Celebra cântăreață din Federația Rusă, Nadejda Babkina, a fost internată în stare gravă la o clinică privată din Moscova. Aceasta ar fi în comă, din cauza unei pneumonii bilaterale provocate de Covid-19, informează Moskovskii Komsomolets.

Foto: 1tv.com/

Potrivit sursei, cântăreața a fost internată la 1 aprilie la o clinică privată din Moscova. În același timp, chiar dacă două teste la prezența infecției cu noul coronavirus au arătat un rezultat negativ, medicii sunt siguri că cântăreața este infectată cu noul tip de coronavirus.

La rândul lor, rudele artistei susțin că aceasta nu a contactat cu persoane infectate cu COVID-19. Surse ale publicației au declarat că medicii i-au indus cântăreței starea de comă artificială nu din cauza gravității clinice a bolii, ci mai degrabă pentru operarea mai eficientă a aparatului de ventilație mecanică, utilizat în tratarea pneumoniei severe.

Medicii au confirmat că artista, astăzi în vârstă de 70 de ani, este în stare gravă stabilă, cu o ușoară tendință pozitivă și au spus că există șanse mari ca artista să se recupereze.


Pub