(video) Mesajul lui Igor Dodon, în contextul atingerii vârfului pandemiei: În următoarele zile vom da testul nostru ca națiune și sunt sigur că îl vom trece

Toți cetățenii din Republica Moldova vor trece testul ca națiune în următoarele două săptămâni, fiind anticipată perioada de vârf a pandemiei cu Covid-19. Declarația aparține șefului statului care îndeamnă oamenii să își consolideze toate eforturile, astfel ca perioada să fie una mai ușoară de trecut.

„Consider că în următoarele zile noi cu toții vom trece și vom da testul nostru ca națiune. Vom demonstra cum putem face față unui pericol care afectează pe fiecare dintre noi. Eu sunt ferm convins că vom face față și vom trece acest test ca națiune”, a spus președintele Igor Dodon.

În context, a venit și cu un mesaj de suținere pentru toți medicii și funcționarii implicați în lupta cu Covid-19, subliniind faptul că doar gestionând împreună Republica Moldova va trece cu bine de această perioadă.

„Prieteni, dragi colegi, noi cu dumneavoastră de mai bine de o lună și fiecare dintre dumneavoastră sunteți în prima linie și asigurați sănătatea și securitatea cetețenilor RM. Nu v-ați văzut famillia, copii, v-ați dori să aveți mai mult liber, dar vreau să vă mulțumesc pe fiecare pentru actele de eroism pe care le faceți în fiecare zi. Vreu să vă asigur că statul, cetățenii apreciază foarte mult acest lucru, sunteți erorii zilei de astăzi, respect din partea tuturor cetatenilor RM. Vreau să vă urez optimist și încredere în ziua de mâine. Vom face față toți împreună, președintele, miniștri, fiecare la locul său și vom gestiona doar împreună, si acum când intrăm în zona de risc, consolidarea eforturilor noastre este un lucru de care are nevoie fiecare”, a conchis Igor Dodon.


Pub