De Ziua Mondială a Sănătăţii, angajaţii Mobiasbanca – OTP Group susţin #supereroii

De Ziua Mondială a Sănătăţii, conducerea şi angajaţii Mobiasbanca – OTP Group vine astăzi cu un omagiu pentru întreg sistemul medical, care mereu este la datorie, dar şi în această perioadă dificilă luptă pentru sănătatea şi vieţile persoanelor infectate cu Covid-19.

Foto: Mobiasbanca

Astfel, angajaţii băncii, care în perioada de carantină activează din oficiu, fiind în număr redus, au ieşit la geamurile şi balcoanele sediului central al Mobiasbanca – OTP Group, respectând distanţa socială şi regulile de protecţie, şi au mulţumit #supereroii prin aplauze colective pentru efortul depus.

Stela Ciobanu, Vicepreşedinte al Comitetului Executiv, Secretar General al Mobiasbanca –OTP Group a menţionat că nu doar de Ziua Mondială a Sănătății, echipa Mobiasbanca – OTP Group este solidară şi susține medicii, protejându-i şi investind în ei.

„În această perioadă dificilă, atât medicii, cât și tot personalul medical, mai mult ca niciodată luptă pentru sănătatea fiecăruia dintre noi. Lucrul pe care voi îl faceți este INCREDIBIL. Dumneavoastră demonstrați grija pentru sănătatea fiecăruia dintre noi. Ba chiar mai mult, contribuiți direct la economia țării și la securitatea națională. Credem în #supereroii noştri. De aceea, în zilele următoare vom reveni cu un ajutor pentru #supereroii timpurilor noastre. Vă adresăm un sincer MULŢUMESC”, a adăugat Stela Ciobanu.

Echipa Mobiasbanca – OTP Group îndeamnă toţi cetăţenii, partenerii şi clienţii săi să se solidarizeze acestui apel.

Ziua Mondială a Sănătăţii este marcată începând cu 7 aprilie 1950, inițiind, totodată, şi fondarea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, care în acest an marchează 70 de ani de activitate.


// console.log('no ads situation')