Încă două persoane, printre care una de 30 de ani, au decedat din cauza Covid-19 în Moldova

Astăzi au fost înregistrate două cazuri noi de deces în Republica Moldova, cauzate de infecția cu noul tip de coronavirus. Informația a fost confirmată de către ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, în urma ședinței Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul Covid-19. În total, 19 persoane au decedat din cauza noului tip de coronavirus în Moldova.

„Este vorba despre o persoană de 30 de ani, din Chișinău, care suferea de diabet zaharat tip 1. A fost internată pe data de 4 aprilie, deja era în stare extrem de gravă și cu evoluție fulminantă. Cea de-a doua persoană avea 70 de ani și este din Ștefan Vodă. Avea și alte probleme de sănătate: hipertensiune, obezitate. A fost transferată în Chișinău pe data de 4 aprilie, în stare extrem de gravă. Pe această cale, exprimăm condoleanțe pentru familiile persoanelor decedate”, a menționat ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Încă 101 persoane au fost testate pozitiv la infecția cu Covid-19 în Moldova, în ultimele 24 de ore. Astfel, bilanțul celor infectați a ajuns la 965.


Pub