Edilul de la Bălți, Renato Usatîi își vinde Rolls Royce-ul pentru a investi în lupta cu noul coronavirus, dar și pentru a plăti cadrele medicale de la Bălți care lucrează cu bolnavi de COVID-19

by D M
Distribuiti mai departe...

Edilul de la Bălți, Renato Usatîi își vinde Rolls Royce-ul pentru a investi în lupta cu noul coronavirus, dar și pentru a plăti cadrele medicale de la Bălți care lucrează cu bolnavi de COVID-19. Medicii vor primi lunar de 1.000$, asistenții medicale – 400$ și infirmierele – 250$.

Edilul a făcut declarația într-un briefing de presă în care a criticat declarație lui Dodon potrivit căreia doar medicii care se vor infecta cu noul coronavirus vor primi câte o indemnizație unică de 16.000 de lei. 

Dragi medici, nu trebuie să așteptați să vă îmbolnăviți ca să primiți banii promiși de Dodon. Pentru luna aprilie, de la mine personal, fiecare medic o să primească câte 1000$ pe lună, fiecare asistentă – 400$ și fiecare asistentă câte 250$. Din cauza piedicilor pe care încearcă să mi le pună Dodon, sunt probleme cu businessul, afectat în urma presiunilor extrem de dure ale unor „dodici”. Dar chiar dacă au reușit să-mi afecteze afacerile, pe mine nu mă pot distruge. Este nevoie de bani mulți pentru a-mi pune indeea în practică, salariul meu nu ajunge nici pentru un medic, de aceea am decis să-mi vând Rolls Royce-ul, iar cu banii pe care-i voi primi, voi achita munca personalului medical, asistente medicale, infirmiere„, a spus liderul Partidului Nostru.

Renato Usatîi a chemat agenții economici să i se alăture pentru ca de o astfel de primă să beneficieze personalul medical din toată țara.

Același lucru poate fi făcut pentru personalul medical din Soroca, Comrat. Vă îndemn să ne unim forțele, pentru că vom putea ieși din acestă situație doar fiind uniți și susținându-ne reciproc. Am mai spus că sunt gata să jertvesc cu tot ce am pentru că încă în 2014 atunci când am pus bazele Partidului Nostru, care mai apoi a fost exclus din cursa electorală, am spus că visul meu este să fac astfel încât cetățenii din țara noastră să trăiască mai bine„, a declarat în încheiere Usatîi.  

Personalul medical va primi banii promiși de primarul Usatîi lunar, începând cu luna aprilie. 


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...