Coronavirus // 101 cazuri noi confirmate și două persoane decedate. Bilanțul autorităților

Anticoruptie.md
06/04/2020

Luni au ieșit pozitive 101 teste de depistare a noului coronavirus, din totalul de 192 de probe analizate. Bilanțul persoanelor infectate ajunge astfel la 965. Totodată, s-au înregistrat două decese noi. Până în prezent, au decedat 17 persoane din cauza infecției cu Covid-19.

Ministra Sănătății a anunțat statistica testelor confirmate: „Patru cazuri sunt de import. Este vorba despre două persoane revenite din Marea Britanie, una din Franța și una din Federația Rusă. 97 de cazuri sunt cu transmitere locală. Cele mai multe cazuri sunt localizate la Chișinău - 23 de cazuri, Ștefan Vodă - 16, Glodeni - 11, Ialoveni - opt, Orhei - șapte, regiunea transnistreană - șase, Fălești - patru, Hâncești - trei, Anenii Noi, Cahul, Nisporeni - câte două cazuri, Bălți, Călărași, Căușeni, Criuleni, Leova, Strășeni, Telenești - câte un caz”, a precizat ministra Sănătății.

Totodată, au fost înregistrate două decese noi. Este vorba despre o persoană de 30 de ani, care mai suferea de diabet de tip I. Aceasta a fost internată pe 4 aprilie, în stare extrem de gravă și cu evoluție fulminantă. Cea de-a doua persoană decedată avea 70 de ani, era din Ștefan Vodă și suferea de hipertensiune. 

Anticoruptie.md
06/04/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii