(video) Incendiu în sectorul Rîșcani al capitalei: Apartamentul, mistuit de flăcări, iar proprietara, transportată la spital

Un apratament de la etajul șase al unui bloc de locuit de pe strada Doga nr.30 din sectorul Rîșcani al capitalei a fost cuprins de flăcări. Femeia de 71 de ani a fost transportată de serviciul medical de urgență pentru ulterioare îngrijiri. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 9:13, la fața locului fiind îndreptate 3 echipaje de intervenție.

Foto: Liliana Pușcașu/facebook

Potrivit șefei Direcției relații cu publicul la IGSU, Liliana Pușcașu, ajunși la fața locului, pompierii au stabilit că un apartament cu o cameră de la etajul 6 este cuprins de flăcări.

Salvatorii din cadrul Detașamentului salvatori și pompieri Ciocana au salvat proprietara apartamentului, o femeie în vârstă de 73 de ani, care risca să moară intoxicată cu fum.

Femeia a fost preluată de serviciul medical de urgență pentru ulterioare îngrijiri. Viața acesteia nu este în pericol.

Mai mult, pompierii au evacuat alte 10 persoane de la etajele superioare pentru a evita intoxicarea acestora cu produsele arderii.

Potrivit informațiilor preliminare, incendiul a afectat doar apartamentul cuprins de flăcări, fără ca arderea să obțină răspândire. Focul a fost complet lichidat la ora 10:46.

În urma incendiului nu au fost raportate victime. Circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi investigate.

În ultimele 24 de ore, potrivit IGSU, salvatorii și pompierii au intervenit în peste 100 situații de risc.


Pub