COVID-19// O femeie spune că s-a infectat cu noul coronavirus în spitalul din Soroca, unde era internată pentru o intervenție chirurgicală

by D M
Distribuiti mai departe...

Soroceanca Veronica Suveica este intnată cu coronavirus la Spitalul Raional Soroca. Femeia susține, într-un LIVE pe facebook, că s-ar fi infectat chiar în spital, în timp ce era internată pentru o intervenție chirurgicală. Aceasta acuză administrația spitalului de iresponsabilitate și de faptul că Soroca a devenit un focar de COVID-19 din cauza neglijenței autorităților medicale. 

Veronica Suveică mai povestește cum sunt tratați bolnavii de coronavirus în Spitalul Raional, menționând că pacienții nu sunt informați despre pastilele administrate, iar plângerile pacienților că au reacții adverse de la pastile nu ajung la medici. Mai mult, femeia susține că nu există un medic care răspunde de pacienții cu COVID-19, scrie Observatorul de Nord.

Mai multe detalii aflați în imaginile video.

Sursa: facebook.com/veronica.suveica

Amintim că administrația spitalului raional evită să comunice cu reprezentanții redacției Observatorul de Nord. Redacția însă va oferi posibilitatea de a publica o replică, în cazul în care instituția va solicita.

sursa: observatorul.md


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...