Noile modele Mazda CX-30 și MX-30 au câştigat premii de design Red Dot 2020

Noile modele Mazda CX-30 și MX-30 au fost premiate în cadrul competiției „Red Dot: Product Design 2020”. SUV-ul compact CX-30 și prima mașină complet electrică Mazda, MX-30, se alătură listei tot mai mari de modele Mazda premiate, concepute sub filosofia Kodo: Soul of Motion.

Foto: autoblog.md

Noua Mazda CX-30 este cel de-al doilea model creat pe baza liniei de design evoluate Kodo – designul artistic, care are ca sursă estetica tradițională japoneză. Îmbinarea fiecărui element în conformitate cu principiul „less is more” a dus la suprafețe simple și frumoase la CX-30 și a adus un aspect complet original segmentului de SUV crossover compact.

„Maeștrii japonezi au apreciat întotdeauna simplitatea formei, frumusețea purității. Acest lucru i-a inspirat pe designerii noștri să simplifice elementele din spate și să creeze ceva dinamic, dar elegant, restrâns, dar vital. Așa simțim estetica japoneză – o sensibilitate care a creat mașini ce se mișcă prin emoții”, spune Jo Stenuit, directorul de design Mazda Europa. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub