‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 24 aprilie, 2024
16.6 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAutoritățile Transnistriei au interzis exportul de produse alimentare

Autoritățile Transnistriei au interzis exportul de produse alimentare

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Liderul separatist Vadim Krasnoselski a semnat o așa-zisă dispoziție, potrivit căreia, din 4 aprilie 2020, va fi interzis exportul produselor de pe teritoriul regiunii transnistrene. Această interdicție va fi valabilă pe durata stării de urgență instituită până pe 1 mai 2020 împotriva răspândirii coronavirusului.

Potrivit documentului, se va permite scoaterea produselor alimentare din regiunea transnistreană doar în situații excepționale, dar deciziile vor fi luate de o comisie specială care va fi creată de așa-zisul guvern din regiune.

„Statul are nevoie de rezerve în cazul în care carantina internațională provocată de pandemie se prelungeşte. Trebuie să creăm o comisie în cadrul guvernului, fără permisiunea căreia exportul de produse alimentare din Transnistria va fi imposibil. În ceea ce privește comerțul intern, pentru a reduce la minimum contactele între persoane, este interzisă vânzarea mărfurilor din depozite cetățenilor și practica preluării mărfii de către cumpărător. Rămâne disponibil mecanismul livrării cumpărăturilor la adresa indicată”, a spus Vadim Krasnoselski.

Potrivit datelor, în stânga Nistrului au fost confirmate 32 de cazuri de infecție cu noul coronavirus.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›