Activitatea Centrelor relații cu consumatorii din cadrul Moldovagaz, sistată în continuare în legătură cu pandemia de Covid-19

Activitatea Centrelor relații cu consumatorii ale S,A, „Moldovagaz” se va sista pentru încă o săptămâna, până luni, 13 aprilie, anul curent. Măsura vine în contextul situației epidemiologice în țară.

Foto: Moldovagaz/Facebook

Toate întrebările apărute pot fi adresate specialiștilor întreprinderii, apelând numărul 1304 în cazul locuitorilor municipiului Chișinău sau la subdiviziunile teritoriale, contactele cărora pot fi găsite pe site-ul întreprinderii.

Reprezentanții întreprinderii de stat au menționat că facturile pentru gazele naturale consumate pot fi achitate și prin intermediul site-ului www.moldovagaz.md, fără a fi perceput comisionul de 2%.

Amintim că Î.S. Moldovagaz a anunțat că nu va deconecta niciun consumator de gaze naturale pe toată durata avertismentului de pericol epidemiologic, în legătură cu răspândirea Covid-19, indiferent dacă clienții au achitat sau nu facturile pentru consum.


Pub