(video) Hoții nu stau în carantină. Au intrat în scara unui bloc din capitală și au furat două biciclete, cu tot cu lacătele de protecție

Ofiţerii de investigaţii ai sectorului Buiucani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au reţinut doi minori bănuiţi de comiterea a două furturi, din scara unui bloc din capitală. Anteriorm, aceștia au mai fost trași la răspundere pentru infracțiuni similare.

Minorii, cu vârstele de 15 ani şi 16 ani, originari din Chişinău și Strășeni, sun bănuiți că au sustras două biciclete din scara unui bloc de locuit amplasat pe str. Mesager, deteriorând lacătul de protecție.

În cadrul audierilor, suspecții și-au recunoscut vina. Aceștia au relatat că au reușit să vândă una dintre biciclete la un preț simbolic. A doua bicicletă urmeză a fi returnată proprietarului. Prețul real a bicicletelor este de la 3.500 lei la 4.000 de lei.

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei doi riscă amendă în mărime de la 32.000 lei la 67.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.


Pub