Personalul medical, angajații MAI și cei ai Ministerului Apărării vor avea acces prioritar în magazinele Kaufland

Începând de astăzi, personalul medical, angajații Ministerului Afacerilor Interne și cei ai Ministerului Apărării vor avea acces prioritar, rapid, la intrarea în magazinele Kaufland și la casele de marcat. Aceste măsuri prioritare sunt parte a inițiativei Kaufland, prin care ne dorim să-i sprijinim în eforturile extraordinare pe care le depun în această perioadă.

Foto: Kaufland

Ținem să menționăm, că timpul medicilor este foarte prețios în aceste zile și ei au nevoie de susținerea noastră, a tuturor. Accesul prioritar este disponibil pentru tot personalul medical: medici, asistenți medicali, infirmiere, paramedici, personalul medical de pe ambulanțe și personalul auxiliar.

Accesul pentru personalul medical, angajații MAI și cei ai Ministerului Apărării se face pe baza legitimației de serviciu, în ambele magazine Kaufland.

Cu această ocazie, compania Kaufland își îndeamnă clienții să fie responsabili și să susțină personalul medical pe care îl întâlnesc la cumpărături. Să îi sprijine prin atitudinea respectuoasă, în lupta pe care aceștia o duc în fiecare zi, pentru ca fiecare dintre noi să fie bine și să fie sănătos. Exprimați-vă grija și respectul, oferindu-le prioritate la cumpărături.

Kaufland Moldova rămâne alături de clienți în această perioadă dificilă și îi asigură, că magazinele vor rămâne deschise și vor fi în continuare bine aprovizionate, datorită implicării deosebite a întregii echipe și a partenerilor săi. Magazinele Kaufland oferă măsuri de siguranță și protecție sporite, fiind dotate cu dezinfectant de mâini gratuit pentru clienți și angajați, geamuri de protecție la casele de marcat, benzi de semnalare a distanței de siguranță și însemne ce promovează mesajele de prevenție și protecție.

În contextul situației epidemiologice din țară, Kaufland Moldova își exprimă solidaritatea față de eforturile pe care le întreprind instituțiile responsabile, pentru a limita extinderea epidemiei de COVID-19. În acest sens, compania a decis să ofere suport în valoare de peste 2 milioane de lei instituțiilor naționale și municipale care se află în prima linie de luptă împotriva COVID-19. Totodată, Kaufland Moldova a donat un lot de 5000 de seturi de recoltare pentru exudat nazal și faringian/mediu transport viral.


// console.log('no ads situation')