(video) Și-a jefuit mama. Bărbatul a nimerit pe mâna poliției și riscă până la 7 ani de pușcărie

Un bărbat din Chișinău a fost reținut pentru 72 de ore după ce și-a jefuit propria mamă. Acesta se află în Izolatorul de detenție provizorie al Direcție de Poliție a mun. Chișinău, unde, în cadrul interogatoriului, și-a recunoscut fapta.

Foto: Poliția capitalei

Potrivit unui comunicat al poliției, femeia a apelat la 112 în dimineața de 1 aprilie, anul curent, și a comunicat că feciorul său i-ar fi furat telefonul mobil.

Oamenii legii au stabilit că între mamă și fiu s-a iscat un conflict, în timpul căruia, bărbatul i-a sustras telefonul în valoare de 3 000 de lei în mod deschis și s-a făcut nevăzut.

Bărbatul a fost reținut la scurt timp și escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția.

În comunicat se menționează faptul că bărbatul nu este la prima abatere, anterior a mai fost judecat pentru infracțiuni analogice și furt.

La moment, acesta este cercetat penal pentru jaf, infracțiune care conform legislației penale în vigoare, se pedepsește cu închisoare de la 5 la 7 ani.


Pub