A salvat pacienți timp de 39 de ani: Cine este medicul de la Soroca, decedat de Covid-19

Centrul Național de Asistență Medicală de Urgență a venit cu un mesaj de condoleanțe cu privire la decesul medicului de Soroca, care a murit din cauza virusului Covid-19.

Foto: UNIMEDIA

Femeia, în vârstă de 66 de ani activa la SAMU Soroca în calitate de medic de urgență

„Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a pierdut un bun specialist, un medic de categorie superioară, o persoană activă și plină de viață. Ludmila Caraion a activat în cadrul Serviciului de Urgență din anul 1981. Regretata lasă în urma sa rude, prieteni și colegi îndurerați. Doamna Ludmila a fost un exemplu demn de urmat, mereu a fost dornică să ajute oamenii. IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească aduce profunde condoleanțe familiei. Plecarea sa dintre noi lasă un gol, dar şi amintirea unui om despre care s-a vorbit şi se va vorbi numai de bine. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, se arată în mesajul Centrului.

Menționăm că 27 de lucrători medicali din cadrul spitalului raional din Soroca au fost testați pozitiv la infecția cu Covid-19. Aceștia sunt internați la Soroca și sunt tratați de colegii lor.

Trei secții din cadrul instituției medicale au fost plasate în carantină.


Pub