Facebook lansează aplicaţiile Messenger pentru Windows şi Mac. La conferințele video vor putea lua parte opt oameni

p

Facebook are, în sfârşit, aplicaţii dedicate pentru utilizatorii de Windows şi Mac. Ele vor oferi utilizatorilor aceeaşi experienţă şi aceleaşi funcţii ca versiunile mobile. Aplicaţiile de Windows şi Mac se sincronizează cu versiunile mobile, astfel că utilizatorul îşi poate citi şi continua conversaţiile de pe orice dispozitiv.

Din suita de facilităţi nu lipsesc notificările şi suportul pentru GIF-uri animate, existând inclusiv un dark mode, ca alternativă la interfaţa clasică cu fundal alb, scrie a1.ro.

La convorbirile video realizate cu Facebook Messenger, care au devenit deosebit de importante într-o perioadă în care mulţi oameni sunt izolaţi la domiciliu, pot lua parte opt participanţi.

Facebook Messenger nu va avea opțiunea de screensharing, o funcţie importantă în cazurile în care participanţii trebuie să exemplifice pe ecran anumite discuţii.

Facebook a anunţat recent că izolarea socială a contribuit în ultima vreme la dublarea numărului de apeluri audio şi video făcute cu Messenger prin intermediul desktopurilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente