Renato Usatîi povestește cum Igor Dodon a rugat rușii să-l vizeze în dosarul penal legat de laundromat. „Acest dosar o să-ți iasă pe ochi”

1069682__5dd367d3442bd

Renato Usatîi a declarat într-un video live că Igor Dodon insistă la Moscova ca să i se deschidă un dosar penal și să-l anunțe în căutare internațională. Asta s-a întâmplat după ce Igor Dodon ar fi văzut că în sondajele pe care le-a efectuat, Usatîi este pe locul trei.

„Igor Dodon sună la Moscova și îi roagă cât mai repede să-mi deschidă un dosar penal. Le-a spus «Demonstrați-mi că sunt unicul pe care îl susțineți». Iată ce au inventat. În Rusia există un dosar penal legat de laundromat în care figurează Plahotniuc și Platon. Au identificat doi oameni care depun mărturii împotriva mea. Primul cu numele Grigoriev, e omul lui Plahotniuc, iar al doilea este cu numele Kuzmin. Nu-i cunosc și niciodată nu i-am văzut. Acești doi au declarat că eu sunt organizatorul laundromatului moldovenesc, împreună cu Șor și Plahotniuc. Domnule Igor Dodon, acest dosar o să-ți iasă pe ochi”, a declarat Renato Usatîi.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente