‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 26 aprilie, 2024
13.9 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriSecretar de Stat: Zilnic, vor fi efectuate vizite de lucru în fondul forestier pentru...

Secretar de Stat: Zilnic, vor fi efectuate vizite de lucru în fondul forestier pentru a responsabiliza actorii implicați

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

În cadrul unei vizite de inspectare efectuate de secretarul de Stat, Maxim Popov, și reprezentanții Inspectoratului pentru Protecția Mediului a ocolului silvic Zloți din cadrul Întreprinderii Silvice Cimişlia, au fost verificat lucrările silvice realizate în regiune.

Potrivit lui Maxim Popov, în adresa ministerului au parvenit mai multe sesizări cu referire la lucrările silvice, iar în cadrul vizitei a fost verificată corectitudinea realizării acestora.

Oficialii au evaluat masa lemnoasă la tăierile principale și a respectării hărților de amenajament, precum și au fost numărate cioturile de arbori și evaluată masa lemnoasă obținută în urma tăierii în rasă.

„Asemenea vizite de lucru vor fi efectuate zilnic, pentru a evalua întreg fondul forestier și pentru a responsabiliza toți actorii implicați, inclusiv angajații Moldsilva. În perioada următoare vom avea o pozitie clară vis-a-vis de reformarea Agenției Moldsilva pentru a eficientiza activitatea instituției și a nu admite tăieri neautorizate”, a precizat Maxim Popov.

Notă: Anual în cadrul Agenției Moldsilva se recoltează lemne de foc în volum de circa 450-550 mii metri cubi.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›