Crima de la Zaim: Doi suspecți, dintre care unul este minor, reținuți pentru omorul bătrânei de 76 de ani

Poliția a reținut doi tineri suspectați de crima teribilă de la Zaim, raionul Căușeni. Aceștia s-au dovedit a fi consătenii victimei și au recunoscut că au pătruns în gospodăria femeii cu scopul de a fura.

Foto: INI

Cei doi, un tânăr de 27 de ani și un minor de 17 ani, au fost identificați, încătușați și escortați la Inspectoratul de Poliție Căușeni pentru a fi audiați. Aceștia au fost reținuți pentru 72 de ore, iar pe numele lor a fost intentată o cauză penală.

Polițiștii au stabilit că, bănuiții au venit să fure, dar stăpâna, care locuia singură, i-a prins. Aceștia s-ar fi speriat și au lovit femeia în cap cu un topor, care a fost găsit ulterior lângă cadavrul femeii. Ambii și-au recunoscut faptele în cadrul audierilor.

Amintim că în dimineața zilei de miercuri, 1 aprilie, cadavrul femeii, care zăcea în curte, cu un topor la distanța de 1 metru, a fost descoperit de către nepotul acesteia, care a anunțat imediat poliția.

Preliminar, medicul legist a stabilit că persoana ar fi decedat din cauza unor lovituri puternice în regiunea capului. De asemenea, în locuință polițiștii au depistat semne vizibile de furt.

Crima de la Zaim / Sursa:INI

Dacă vor fi găsiți vinovați de instanța de judecată, aceștia riscă pedeapsă cu închisoarea de la 15 la 20 ani sau detenție pe viață.


Pub