Încă un deces din cauza coronavirusului, confirmat în Republica Moldova

Încă o persoană a decedat de coronavirusul de tip nou în Republica Moldova. Astfel numărul total al deceselor de la începutul pandemiei în țara noastră a ajuns la 6.

Anunțul a fost făcut după ședința Centrului Unic de Comandă de către ministra Sănătiții.

Este vorba despre pe persoană în vârstă de 53 de ani, care a decedat în una dintre instituțiile medicale din Chișinău pentru pacienți gravi. Pe lângă Covid-19, aceasta mai suferea și de alte maladii, cum ar fi, obezitate, hipertensiune arterială și alte probleme de sănătate.

Primul deces de coronavirus a fost înregistrat în Republica Moldova, pe 18 martie. Este vorba despre o doamnă de 61 de ani, care suferea și de alte boli cronice.

Despre cel de-al doilea deces, autoritățile au anunțat pe data de 27 martie, fiind vorba despre un lucrător medical. Femeia, în vârstă de 79 de ani, și-a dedicat toată viața sistemului medical. Totodată, suferea și de alte boli cronice precum diabet, insuficiență cardiacă.

Alte două persoane au fost răpuse de coronavirusul de tip nou, pe 31 martie, fiind vorba despre un bărbat din nordul țări și o femeie din regiunea transnistreană.

Ieri, ministra Sănătății a confirmat un alt deces din regiunea transnistreană. Bilanțul deceselor din regiunea stânga Nistrului a ajuns la 2.


Pub