05:35:53 18.04.2024
Stiri

VIDEO // Un deputat DEZVĂLUIE „șopârlele” ASCUNSE de guvernare în ASUMAREA de răspundere: „Hoților, BANDIȚILOR... Plahotniuc a fugit, iar voi ați rămas în locul lui. Cineva va fugi din țară sau va sta la PUȘCĂRIE...”

Politică 02.04.2020 15:39 Vizualizări7966 Autor: Ziarul National
VIDEO // Un deputat DEZVĂLUIE „șopârlele” ASCUNSE de guvernare în ASUMAREA de răspundere: „Hoților, BANDIȚILOR... Plahotniuc a fugit, iar voi ați rămas în locul lui. Cineva va fugi din țară sau va sta la PUȘCĂRIE...” Facebook


Deputatul Partidului Acțiune și Soldidaritate (PAS), Dumitru Alaiba, a răbufnit la adresa majorității PSRM – PD, dar și a premierului Ion Chicu, după ce Guvernul și-a asumat răspunderea în fața Parlamentului pentru modificarea mai multor legi, afirmând că decizia ar conține mai multe „chițibușuri” ce alimentează „scheme de corupție”.

În opinia deputatului, actuala guvernare, sub paravanul unor măsuri impuse de starea de urgență, s-ar preocupa de punerea în aplicare a schemelor. „Ei vor să facă bani pentru ei în plină pandemie. Vedem că au anulat unele prevederi privind piața produselor de tutun. Ce are asta cu combaterea pandemiei COVID – 19? S-a intervenit și la exploatarea resurselor minerale. Se reduce impozitul pentru cei care exploateză nisip, prundiș etc. Probabil că acesta e un cadou pentru unii reprezentanți de-ai lor din teritoriu. Ce are asta cu combaterea pandemiei? A treia măsură ține de contrabanda cu țăgări. S-a făcut o ajustare a legislației, a fost scoasă o simplă sintagmă, pentru că să meargă contrabanda cu țgări și alcool prin regiunea transnistreană. Această modificare le trebuiește pentru ca să gestioneze criza? Pe la mijlocul documentului privind asumarea de răspundere ei bagă scheme. Probabil acesta este prețul coaliției dintre PSRM - PD”, a spus Alaiba într-un live pe Facebook.

Deputatul crede că în „lumea lor”, a celor care se află astăzi la butoane, totul este bine, deoarece ar avea venitlatoarele lor, medici care să-i deservească pe ei și familiile lor la cel mai înalt nivel.

„Lor le este în cot de oameni. Ei construiesc scheme cât noi suntem închiși în case. Pentru ei o să fie bine după această criză. Ei nu vor sta într-un spital normal, la fel ca toți oamenii. Prioritar pentru ei e să fie ales Dodon pentru al doilea mandat. Eu le doresc să plătească. Nu cu viața, dar cu libertatea lor. Domnule Chicu, domnule Dodon, vă vine rândul. O să vă cânte cucul. Hoților, bandiților, Plahotniuc a fugit dar voi ați rămas în locul lui foarte repede. O să vă câte cucul și poporul nu o să vă ierte asta. O să trebuiască să ne eliminați fizic unul câte unul. Vreți liniște, dar nu o s-o aveți. Chiar era urgentă această contrabandă? Scăpați mai întâi țara de criză, iar ulterior faceți și pentru voi... Totul are un sfârșit, o să ajungem la toți. Cineva o să ajungă să fugă din țară sau va sta la pușcărie. Data viitoare nu mai mergem cu jumătăți de măsură”, a amenințat Alaiba.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md