Coronavirus // 82 de cazuri noi de infectare și încă un deces

Marcela Meglei
02/04/2020

Numărul cazurilor de infecție cu noul coronavirus în Republica Moldova a ajuns la 505, pe parcursul zilei de joi fiind confirmate 82 de cazuri noi. Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a precizat că pe parcursul zilei au fost procesate 332 de probe.

„Cinci cazuri sunt de import. Este vorba de două persoane venite din Franța și câte una din Ucraina și Marea Britanie, iar altă persoană a venit de la Dubai. 77 de cazuri sunt cu transmitere locală. Este vorba despre persoane din Soroca, Ștefan Vodă, Fălești, Cahul, Bălți, Căușeni, Criuleni, Ialoveni, Orhei, Strășeni, Telenești, Chișinău și regiunea transnistreană”, a declarat Viorica Dumbrăveanu.

Ministra Sănătății a anunțat și un nou caz de deces din cauza Covid-19, acesta fiind al șaselea deces cauzat de noul tip de coronavirus. Este vorba despre o persoană de 53 de ani, care suferea și de alte maladii. „Pe lângă Covid-19, persoana mai suferea de obezitate și hipertensiune arterială esențială, dar și alte probleme de sănătate”, a punctat ministra.

Marcela Meglei
02/04/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii