‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 19 aprilie, 2024
13.9 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriPortul Giurgiulești își continuă deplin activitatea în perioada pandemiei de COVID-19

Portul Giurgiulești își continuă deplin activitatea în perioada pandemiei de COVID-19

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Danube Logistics SRL asigură activitatea continuă a Portului Internațional Liber Giurgiulești și a serviciului feeder săptămânal de transportare a containerelor spre Terminalul de Containere Constanța Sud. Despre aceasta se anunță în cadrul unui comunicat al companiei transmis redacției Agrobiznes.

„Danube Logistics SRL continuă să susțină activitatea de comerț internațional a întreprinderilor din Republica Moldova în această perioadă complicată. Expedierea fără obstacole a mărfurilor pe nave maritime și fluviale este acum mai importantă ca niciodată, în contextul în care companiile de transport auto se confruntă cu rețineri considerabile la traversarea frontierelor internaționale. Pentru a minimiza riscul legat de pandemia de coronavirus, noi activăm în strictă conformitate cu recomandările Guvernului Republicii Moldova și ale Organizației Mondiale a Sănătății”, anunță Mathias von Tucher, directorul general al companiei.

În 2019 Portul Internațional Liber Giurgiulești a contribuit, în principal, la exportul producției agricole în 44 țări, precum și la importul de produse petroliere, cărbune, îngrășăminte, materiale de construcție și alte mărfuri din 27 țări.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›