#Nu e glumă: În SUA, preţurile la benzină s-au prăbuşit, însă nu are cine să o cumpere

Ştim şi noi că astăzi e 1 aprilie, însă ne continuăm treaba şi astăzi vom publica câteva articole, dacă nu toate, cu hashtag-ul special #Nu e glumă, pentru că faptele descrise sunt o realitate. În SUA, preţurile la benzină s-au prăbuşit, însă nu are cine să o cumpere!

Foto: newstribune.com

În ultimii ani, benzina comercializată în Statele Unite a scăzut de mai multe ori până la nivelul Coca-Cola din cauza volatilității puternice a prețurilor petrolului, dar aceste atracții nemaiauzite ale generozității nu au durat mult. Acum, din cauza pandemiei de COVID-19, totul este mult mai grav, iar în viitorul apropiat nu se va înregistra nicio creștere a prețurilor, dar şi nici cozi la staţiile de alimentare. Situaţia a devenit fără precedent.

Dacă este să ne amintim, la începutul anului 2016, după ridicarea sancțiunilor economice aplicate Iranului, prețurile petrolului, urmate de prețurile la benzină, în SUA, au scăzut la un dolar și jumătate per galon (3,785 de litri). Unele reţele, în plină concurență, au redus prețurile chiar până la 0.5 dolari per galon, dar acestea au fost cazuri izolate și pe termen scurt. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub