16:37:34 29.03.2024
Stiri

Dolly Parton va citi pe Facebook poveşti pentru copiii din lumea întreagă

Monden 01.04.2020 19:14 Vizualizări1860 Autor: Ziarul National
Dolly Parton va citi pe Facebook poveşti pentru copiii din lumea întreagă


Dolly Parton va citi pe Facebook poveşti pentru copiii din lumea întreagă în cadrul unor sesiuni de lectură ce vor fi organizate o dată pe săptămână, a anunţat celebra cântăreaţă americană de muzică country, relatează miercuri Press Association și Agerpres.

Artista americană, în vârstă de 74 de ani, a spus că doreşte „să împărtăşească puţină iubire" în această perioadă marcată de pandemia de coronavirus şi a precizat că emisiunea sa online se va intitula „Goodnight With Dolly".

Începând de joi seară şi programat să dureze timp de 10 săptămâni, acest program, realizat în colaborare cu Imagination Library, doreşte să ofere alinare şi linişte copiilor afectaţi de pandemie.

„Dolly speră ca aceste videoclipuri să ofere un amuzament binevenit într-o perioadă dificilă şi, de asemenea, să promoveze dragostea pentru lectură şi cărţi în sufletele copiilor care le vizionează", au declarat iniţiatorii proiectului.

Această serie de lecturi online, care vor putea fi vizionate gratuite, va debuta cu o sesiune în care Dolly Parton va citi povestea „The Little Engine That Could", despre care reprezentanţii Imagination Library au dezvăluit că a reprezentat "o sursă de inspiraţie" pentru renumita cântăreaţă pe durata întregii sale vieţi.

Printre celelalte cărţi de poveşti care vor fi citite de Dolly Parton în următoarele 10 săptămâni se află „There's A Hole In The Log On The Bottom Of The Lake", de Loren Long, şi „Max and The Tag-Along Moon", de Floyd Cooper.

Poveştile citite de Dolly Parton vor fi difuzate o dată pe săptămână pe pagina de Facebook a Imagination Library.

Imagination Library este un program înfiinţat în 1995 de renumita cântăreaţă americană pentru a oferi cărţi copiilor din Statele Unite, Marea Britanie, Canada, Australia şi Irlanda. În prezent, programul expediază în regim de gratuitate peste 1 milion de cărţi în fiecare lună copiilor din lumea întreagă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md