miercuri, 24 aprilie, 2024
10 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeEchipa ADAMA Moldova este în suportul fermierului chiar și în situație de criză

Echipa ADAMA Moldova este în suportul fermierului chiar și în situație de criză

Recomandate

Odată cu instaurarea regimului de carantină, ADAMA Agricultural Solutions își continuă activitatea… însă la distanță. Directorul general ADAMA Polonia, Republica Moldova și România, Dr. Dimitrios Drisis vine cu un mesaj de încurajare și susținere a fermierilor:

„În acest moment, criza COVID 19 ne obligă pe toți să ne ajustăm comportamentele. Rămânem, ca și până acum, alături de voi, dar … de la distanță. Nimic nu s-a oprit, ci doar s-a transformat. Ne străduim să găsim noi modalități de interacțiune astfel încât să putem diminua împreună impactul evenimentelor. Vrem să vă asigurăm că, în momentul în care criza se va sfârși, vom ieși împreună mai puternici și mai inspirați. Vom continua să fim loiali misiunii și valorilor companiei ADAMA și să luăm deciziile corecte pentru partenerii și clienții noștri. Lecția principală pe care această pandemie ne-o dă este valoarea solidarității și a prieteniei. Și, mai presus de toate, puterea de a spune „mulțumesc”. Aveți grijă de voi și familiile voastre și să ne vedem sănătoși cât mai curând”.

Mesajul transmis de Dimitrios Drisis, vine să consolideze relațiile dintre fermieri și reprezentații ADAMA. Recomandările pe care le fac specialiștii ADAMA sunt transmise prin telefon, e-mail sau Facebook fermierilor, care se află acum în câmp, pentru că această muncă nu a fost anulată.

ADAMA este solidară și coroborează cu agricultorii din țară ca aceștia să-și primească produsele solicitate și să sporească calitatea culturilor cerealiere, iar la sfârșit de sezon agricol să ne bucurăm împreună de roada bogată, pentru că vorba populară spune: „o zi de primăvară hrănește un an”.

Nu ne dăm bătuți și transformăm rețelele de socializare în adevărate săli de conferințe, de aceea, ne propunem să ne întâlnim săptămânal în ședințe live pentru a împărtăși comunității agricole recomandările specialiștilor pe anumite segmente agricole.

Contacte

Reprezentant tehnic și înregistrări Republica Moldova: Sergiu Panuța, tel. 068246633; [email protected].

Adama
Adamahttps://www.adama.com/moldova/ro/
Cea mai mare companie de produse fitosanitare din lume cu o prezență neîntreruptă în Republica Moldova de peste 25 de ani!

Citește și ›

Advertoriale