(video) Novitec prezintă a doua versiune a programului de tuning pentru Maserati Levante – Esteso V2

Stil italian combinat cu precizie germană. În combinație cu jantele de 22 de inci, kitul exterior widebody Esteso de la atelierul Novitec, specialistul renumit la nivel mondial în rafinarea mașinilor de lux italiene, îi conferă modelului Maserati Levante un aspect și mai palpitant.

Foto: autoblog.md

Pentru a se potrivi cu actualizarea vizuală, Novitec oferă, de asemenea, un impuls semnificativ în ceea ce privește performanțele pentru toate variantele de motor, fie ele pe benzină sau diesel. Rezultatul de top reprezintă unul dintre cele mai rapide SUV-uri de pe piață.

Designerii atelierului au provocat o senzație prin versiuni widebody a unor maşini sport marca Ferrari, Lamborghini și McLaren. Versiunea Esteso V2 pentru actualele modele Maserati Levante GranSport, GTS și Trofeo se alătură acum acestor transformări şi îi oferă SUV-ului un aspect extrem de izbitor. Toate componentele acestei conversii sunt fabricate din PUR-Rim de calitate OEM și, prin urmare, îndeplinesc cele mai înalte standarde în ceea ce privește potrivirea precisă, vopsirea și ușurința de instalare. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată maşina în detalii, pe AutoBlog.MD


Pub