Viorica Dumbrăveanu a fost gata să demisioneze: A fost amenințată și denigrată

Viorica Dumbrăveanu spune că a fost gata să demisioneze din funcția de Ministru a Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Despre aceasta a povestit în cadrul emisiunii Puterea a Patra de la N4.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit acesteia, ea a fost amenințată și denigrată de unele persoane.

„În perioada aceasta m-am gândit să demisionez atunci când îmi era afectată familia. Toată denigrarea care merge, toate mesajele și de amenințare care au fost făcute în această perioadă, și nu doar, m-au afectat personal, dar ca persoană eu aș putea depăși. Mai greu este să depășesc atunci când am doi copii sunt maturi. Și mai greu atunci când vorbesc cu mama și ea plânge.

Iată în situațiile date nu se merită niciun mandat, când îți este afectată familia. Dar eu am să o demonstrez la toți cei care mi-au fost neprieteni în această perioadă. Eu am să merg în continuare. Demisia ar reprezenta o lașitate din partea mea”, a declarat ministra Sănătății.

Amintim că alte două persoane au murit răpuse de coronavirusul de tip nou, în Republica Moldova, au anunțat astăzi autoritățile. Astfel, bilanțul deceselor provocate de Covid-19 se ridică la 4 persoane.


Pub