16:18:10 25.04.2024
Stiri

Trei DECEDAȚI anunțați de autoritățile de la Tiraspol. O persoană era infectată cu COVID – 19, iar alta încă nu primise rezultatele testului

Social 31.03.2020 15:57 Vizualizări2216 Autor: Ziarul National
Trei DECEDAȚI anunțați de autoritățile de la Tiraspol. O persoană era infectată cu COVID – 19, iar alta încă nu primise rezultatele testului novostipmr.com


Trei pacienți ai Spitalului raional din Slobozia, acolo unde sunt internați cei mai mulți pacienți infectați cu COVID – 19 din regiunea transnistreană, au decedat în ultimele zile. Cel puțin o persoană era infectată cu COVID – 19, iar alta încă nu primise rezultatele testului. Cea de-a treia persoană nu ar fi fost infectată cu coronavirus de tip nou, anunță așa-zisele autorități de la Tiraspol.

Potrivit centrului de presă al așa-zisului minister al afacerilor interne al rmn, una dintre victimele decedate era o femeie din Tiraspol în vârstă de 55 de ani, care a fost dusă pe 29 martie la Spitalul de boli infecțioase. Înainte de aceasta, femeia a fost internată la Spitalul Clinic Republican din Tiraspol cu diagnosticul de pneumonie bilaterală. Pacienta a stat în secția de pulmonologie în aceeași boxă cu un bărbat infectat cu COVID – 19. Anume atunci s-ar fi infectat, comunică portalul novostipmr.com.

Pacienta a fost adusă în stare gravă la Spitalul de boli infecțioase din raionul Slobozia. Aceasta a fost imediat conectată la un aparat de ventilare a plămânilor, dar a decedat peste o oră, precizează sursa citată.

Faptul că femeia era infectată cu COVID – 19 a devenit cunoscut doar după moartea ei. Rezultatele analizelor au ajuns noaptea trecută în regiune. Potrivit medicilor, femeia suferea de diabet și a avut probleme cardiace.

Cea de-a doua victimă este o femeie de 59 de ani. Aceasta a fost adusă la Spitalul din Slobozia ieri, pe 30 martie, cu pneumonie bilaterală. Pacienta, care avea diabet, a fost internată în secția de terapie intensivă și conectată la un ventilator. În seara aceleiași zile, pacienta a murit. Astăzi, analizele ei au fost trimise la Chișinău, pentru a se stabili dacă era infectată cu COVID – 19.

Unul dintre reprezentanții așa-zisului minister al sănătății de la Tiraspol, Cristina Albu, a declarat ca persoanele infectate cu COVID – 19 vor fi înmormântate cu măsuri sporite de precauție, pentru a nu răspândi infecția.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md