Ion Chicu, despre testările pentru COVID-19 efectuate de cabinetul de miniștri: „Rezultatele sunt negative la toată echipa”

Guvernul Chicu

Cabinetul de miniștri și membrii aparatului premierului, împreună cu Ion Chicu, au efectuat astăzi testul la coronavirus. Rezultatele testelor au fost negative pentru toți membrii echipei guvernamentale.

„Noi organizam ședințele Comisiei pentru Situații Excepționale la centrul de comandă al IGSU și, recent, un medic din cadrul instituției a fost testat pozitiv la coronavirus. A fost o recomandare să verificăm dacă nu este nimeni din echipa guvernamentală infectat. Noi am decis să nu suprasolicităm ANSP și am mers la un laborator privat. Fiecare angajat și-a achitat testul. Rezultatele sunt negative la toată echipa”, a declarat prim-ministrul.

Au fost prelevate circa 30 de probe de la funcționarii care ies zilnic la birou, ceilalți angajați ai aparatului șefului executivului fiind plasați în regim de lucru la distanță.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente