O.C.N. „SMART CREDIT” S.R.L. – partenerul tău de încredere!

Se spune că ceea ce nu ne învinge, ne face mai puternici, iar de la această premisă a pornit și SMART CREDIT în actualul context generat de pandemia COVID-19, în care, dezinvolt, este pusă față-n față cu dificultatea, imprevizibilul și soluționarea tuturor impedimentelor. Este evident faptul că activitatea clienților companiei, precum și veniturile acestora pot fi afectate de situația creată în țară, de aceea continuarea unei conlucrări profesioniste este oportună atât pentru clienți, cât și pentru companie. În acest sens, compania a întreprins următoarele măsuri:

Foto: SMART CREDIT
  1. Ținând cont de apelurile autorităţilor Republicii Moldova privind prevenirea răspândirii COVID-19, O.C.N „SMART CREDIT” S.R.L a redus programul de lucru în rețeaua nationala de sucursale: Ungheni, Calarasi, Cimislia, Causeni, Cahul, Riscani si Chisinau - 08:00-16:00, făra pauză de masă. Angajații sunt dotați cu măști, mănuși și soluție dezinfectantă. Este respectată distanța socială, numărul clienților este limitat conform cerințelor impuse. Totodată a fost redus numărul de angajați prin metoda lucrului la distanță și concedii plătite.
  2. Deoarece, mereu, a dat dovadă de responsabilitate și integritate, compania vine în întâmpinarea clienților săi care se confruntă cu imposibilitatea temporară de achitare a ratelor la creditele de consum, ipotecare, business, etc. Astfel, la solicitările motivate ale clienților, în mod individual, se oferă posibilitatea de a fi anulată aplicarea penalităţilor pentru întârzierea plăţilor la credite și dobânzi calculate în perioada 17.03.2020-31.05.2020; amânarea plăţilor la credit până la data de 31.05.2020, poate fi stabilită în mod individual în baza cererii depuse de client; modificarea condiţiilor de plată a plăţilor aferente creditului se va efectua fără a percepe comisioane.
  3. Pentru a minimiza riscul pentru sănătatea angajaţilor şi clienţilor, dar şi a preveni răspândirea virusului, compania oferă posibilitatea de a scrie cereri de credit on-line, accesând https://credit.smartcredit.md/. Totodată, clientii pot achita on line si ratele la creditelor curente: ghișeile SMART CREDIT, terminalele RunPay, terminalele Bpay, Internet Banking, accesând https://www.maib.md/ro/internet-banking/.

Așa cum timpul nu stă pe loc, iar natura nu poate intra în carantină, agricultorii continuă lucrările de sezon indiferent de situația epidemiologica. În acest sens, SMART CREDIT susține sectorul agricol, cu oferta de credite cu destinație AGRICULTURĂ și BUSINESS. Ținându-se cont de specificul sezonier al activității, se oferă perioadă de grație pana la 6 luni sau posibilitatea de elaborare a unui grafic flexibil. La fel, poate fi refinanțat unul sau mai multe credite active la SMART CREDIT din sursele creditului solicitat la compania dată, adică posibilitatea de a închide creditul sau creditele curente, rămânând cu un singur credit active la SMART CREDIT. Pentru aceasta este nevoie ca creditele active sa fie achitate fără întârzâiere minim 3 luni. Un alt produs Special pentru clienții fideli ai companiei este creditul PREAPROBAT. Acesta reiese din istoricul sumelor beneficiate la SMART CREDIT (până la 30 000 lei, pe o perioadă de 24 luni și fără fidejusor), precum și istoria excelentă de achitare. În urma analizei particularităților menționate mai sus, clientul este anunțat despre aprobarea în prealabil a unui credit de care poate beneficia. Cererea on line de credit poate fi depusa la http://credit.smartcredit.md/

În această situație dificilă pentru țara noastră, SMART CREDIT face tot posibilul de a veni în ajutor nu doar clienților săi, dar și celor care astăzi le revine misiunea vitală de a lupta cu epidemia și a proteja populația de virusul COVID-19, acesta, fiind, intreg personalul medical din țară. Astfel, la data de 27.03.2020, administrația SMART CREDIT a făcut o donație pentru Secția de boli contagioase a Spitalului Raional din Ungheni în valoare de 10.000 lei. În urma donației respective, pacienții vor beneficia de 25 seturi de lenjerie de pat și tot atâtea perne.

SMART CREDIT – Pentru o viață mai bună! Sănătatea are prioritate, aveți grijă de Dumneavoastră și de cei din jur!

Pentru intrebari ne puteti contacta la : 0 236 235 50 sau 0 677 04 343

E-mail: office@smartcredit.md

Facebook: https://www.facebook.com/SMARTCREDITs

Website: http://credit.smartcredit.md/


// console.log('no ads situation')