(video) Pentru fiecare teren și cerințe. Skoda oferă o gamă largă de modele cu tracţiune 4×4

Sistemele moderne de tracţiune integrală sunt utilizate de Skoda de la introducerea modelului Octavia Combi 4×4 în 1999 și s-au bucurat de o mare bază de fani de atunci.

Cea de-a cincea generație actuală a tehnologiei, bazată pe un ambreiaj controlat electronic cu mai multe discuri, funcționează complet automat, extrem de eficient și extrem de economic, în special pe drumurile umede sau acoperite cu zăpadă. Distribuția variabilă a puterii între punțile față și spate crește siguranța la conducere și performanța de conducere în fiecare sezon și pe orice teren.

Foto: captură video

De la lansarea pe piață a primului model cu tracțiune integrală în 1999 – Octavia Combi 4×4 – până la sfârșitul anului 2019 Skoda a livrat peste un milion de vehicule cu un astfel de sistem. Numai în 2019, Skoda Auto a produs peste 157.000 de maşini cu tracţiune integrală în seriile Octavia, Superb, Karoq şi Kodiaq. Aproximativ 60% dintre clienți optează anume pentru varianta 4×4 a lui Kodiaq, un procent mai mare decât a oricărui alt model al mărcii cehe.

Pietrișul, noroiul și zăpada nu mai sunt unicul domeniu al tehnologiei. Modernul sistem al Skoda asigură, de asemenea, siguranță pe asfalt uscat. În ceea ce privește tracțiunea, stabilitatea la volan și manevrabilitatea este avantajoasă nu numai atunci când puntea faţă este stimulată cu putere, ci și cea spate. În condiții normale de conducere, doar roțile din față sunt acţionate. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub