03:21:02 25.04.2024
Stiri

Premierul Chicu oferă DETALII despre zborurile CHARTER, care vor fi puse la dispoziția moldovenilor BLOCAȚI peste hotare „Astăzi, în jur de 220 persoane au fost induse în eroare de ESCROCI, inclusiv politici”

Social 30.03.2020 22:55 Vizualizări2904 Autor: Ziarul National
Premierul Chicu oferă DETALII despre zborurile CHARTER, care vor fi puse la dispoziția moldovenilor BLOCAȚI peste hotare „Astăzi, în jur de 220 persoane au fost induse în eroare de ESCROCI, inclusiv politici”


Premierul Ion Chicu a oferit informații despre zborurile charter autorizate de Comisia pentru Situații Excepționale și a criticat „escrocii, inclusiv politici”, care induc în eroare cetățenii blocați peste hotarele R. Moldova.

„Stimați concetățeni, aflați temporar peste hotarele R. Moldova! Vă rugăm să manifestați maximă atenție atunci când procurați tichete avia pentru cursele charter. Nu procurați tichete la curse charter, înainte ca zborurile respective să fie autorizate de Comisia Situații Excepționale.

Citește și: VIDEO // Moldoveni BLOCAȚI la Paris. Peste 200 persoane au plătit câte 300 de euro pentru a ajunge acasă, dar avionul pentru astăzi a fost ANULAT. „Nu avem unde să mergem, de ce nu ne permiteți să ajungem acasă?”

Astăzi, în jur de 220 persoane au fost induse în eroare de escroci, inclusiv politici, mințindu-i că e autorizat un zbor de la Paris. Comisia pentru Situații Exepționale a autorizat zborul pentru mâine, iar escrocii intenționat au adunat oamenii în aeroport astăzi, ca să-și bată joc de ei. În mintea lor bolnavă, acești escroci cred că câștigă capital politic prin asemenea provocări.

Rog cetățenii noștri să nu vină la aeroporturi, înainte de a se convinge, că zborul este autorizat”, a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

Astfel, premierul Chicu vorbit și despre cursele charter autorizate pentru următoarele zile:

- AIR SERVICE LIEGE, din 31 martie 2020, LONDON-CHISINAU- ANTWERPEN;

- AIR MOLDOVA, din 31 martie 2020, CHIȘINĂU – PARIS (CDG) – CHIȘINĂU;

- AIR MOLDOVA, din 02 aprilie 2020, CHIȘINĂU – PARIS (CDG) – CHIȘINĂU;

- FLYONE, din 03 aprilie 2020, CHIȘINĂU – PRAGA - CHIȘINĂU;

- AIR MOLDOVA, din 04 aprilie 2020, CHIȘINĂU – LONDRA (STANSTED) - CHIȘINĂU;

- FLYONE, din 05 aprilie 2020, CHIȘINĂU – VERONA - CHIȘINĂU.

„Vreau să-mi cer scuze în fața tuturor cetățenilor R. Moldova, care se chinuie în această perioadă să ajungă acasă de pe meleaguri străine. Știu pe propria piele ce-nseamnă să stai zile și nopți prin aeroporturi. Împreună cu colegii mei de la MAEIE facem ce ne stă în puteri, pentru a ajuta miile de oameni prinși între hotarele Europei. Îmi pare rău, că putem autoriza zilnic un număr limitat de zboruri charter. Vă rog, nu vă lăsați mințiți de oameni fără rușine”, a conchis Chicu.

De menționat că 220 de moldoveni au venit astăzi la Aeroportul Internațional „Charles de Gaulle” din Paris, unde urmau să ia avionul către Chișinău. Persoanele adunate s-au plâns că au plătit câte 300 de euro pentru fiecare bilet, doar că zborul ar fi fost anulat. Despre acest incident a anunțat liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, care a criticat autoritățile că ar ține cetățenii ostatici peste hotare.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md