01:32:14 25.04.2024
Stiri

Șeful Guvernului îi ia apărarea ministrei Dumbrăveanu, surprinsă fără mască și mănuși la cumpărături: „Unele secături atacă în cel mai obraznic mod. Nu este necesar de purtat mască”

Social 29.03.2020 19:27 Vizualizări2312 Autor: Ziarul National


Șeful Guvernului îi ia apărarea ministrei Dumbrăveanu, surprinsă fără mască și mănuși la cumpărături: „Unele secături atacă în cel mai obraznic mod. Nu este necesar de purtat mască”

Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a fost surprinsă astăzi la cumpărături fără mască și mănuși, iar unii politicieni din opoziție au acuzat-o că „nu este exemplu pentru cetățeni”, deși ne vorbește în fiecare zi despre pericolul infecției cu COVID-19.

„Viorica Dumbraveanu fără mască și mănuși la alimentară. Fix ca șeful ei, Dodon, cu mersul în pădure”, a făcut publică poza cu ministra la magazin Ilian Cașu de la „Partidul Nostru”.

Ministra nu a comentat acuzațiile, dar a postat pe rețelele de socializare, sugestiv, un mesaj despre situațiile în care este necesar să purtăm mască.



În apărarea ministrei a sărit, însă, premierul Ion Chicu, exprimându-și „tot respectul, gratitudinea și susținearea” pentru Viorica Dumbrăveanu.

„În ultimul timp, unele secături (elita, cum se cred ei) atacă în cel mai obraznic mod. E clar că nu avem timp și dorință să reacționăm și să ripostăm fiecăruia dintre aceste specimene. N-o fac acum și n-o voi face pe urmă, când scăpăm de urgie. Dar, ca membru și prim-ministru al unei echipe guvernamentale, căreia i-a fost hărăzit de soartă să confrunte această provocare excepțională, trebuie să reacționez la atacurile asupra doamnei ministru Viorica Dumbrăveanu. Atacuri mârșave de la oameni mârșavi.

Da, doamna ministru, pe lângă toate grijile pe care le are în această perioadă (cele mai mari griji în această țară, vă rog să mă credeți) mai trebuie să meargă și la magazin. Are copii, are familie. Nu are „slugi”, ca unii. Și dacă indivizii care o atacă ar fi atenți la ce tot ne spune această doamna, ar înțelege - MASCA NU ESTE NECESAR DE PURTAT, dacă ești sănătos și/sau NU INTERACȚIONEZI cu PERSOANE INFECTATE. Este protocolul OMS și trebuie de respectat. Masca purtată fără rost are efectul exact invers - colector de microbi și viruși.

Asta o spune dna ministru încă din februarie, asta o spune dl Pocanevici - reprezentantul OMS în Moldova, tot de atunci. Tocmai de aceea n-o să ne vedeți pe noi (fără temei) în măști - noi ascultăm și auzim ce ne spun specialiștii, nu diletanții.

Tot respectul, gratitudinea și susținearea noastră, Stimată Doamnă Ministru Viorica Dumbrăveanu!
Sunt mândru și norocos că ne sunteți Ministrul Sănătății în această perioadă dificilă!”, a scris premierul Ion Chicu pe Facebook.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md