(VIDEO) Un medic din Italia a furat un costum de protecție și o mască. “Am furat pentru că seara o să trebuiască să ies în tură, iar mâine nu o să mai fie nimic. Suntem carne de tun, nu eroi!”

by D M
Distribuiti mai departe...

Un medic din provincia italiană Siracuza a furat un costum de protecție și o mască.  El spune că a fost nevoit să facă acest gest pentru ca în tura următoare să poată ajunge la muncă protejat. Doctorul a făcut mărturisirea cutremurătoare într-un live pe Facebook.

“Suntem constrânși să lucrăm fără echipament fără măști, fără mănuși, și dacă mă vedeți așa, este pentru că aseară am furat acest costum, pentru că azi noapte trebuia sa vin la lucru, am terminat tura la 7:00 dimineața. Trebuia să revin noaptea, dar am reluat munca  la 16:00 pentru că apăruse o urgență”, spune medicul și adaugă că atât el cât și mulți colegi de-ai săi au ajuns la capătul puterilor. Doctorul mai spune că pentru gestionarea proastă a lucrurilor, mai mulți medici l-au atacat în judecată pe șeful departamentului Urgență și pe cel al Direcției Sănătate al provinciei. 

“Suntem devastați, avem toți febră, tuse. În departamentul Urgență sunt trei medici infectați, dintre care unul este șeful acestui departament. Acest idiot (șeful departamentului) ne spunea că putem purta măști de unică folosință, care sunt extrem de subțiri. Ne spunea să ne punem două, una peste alta, pentru că o să avem o protecție de 60%. Iată care e cu adevărat situația din sistemul sanitar de la Siracusa și nimeni nu spune nimic, nimic. Sunt toți niște animale pe care le-am denunțat în instanță, începând cu șef departamentului Urgență și șeful Direcției Sănătate. Se joacă cu viețile noastre și cu viețile apropiaților noștri. Pentru ei suntem carne de tun!!! Mă aflu acum în acest cort de r…t, ambulanțele vin în continuu și toți sunt cu coronavirus. Nu mai avem locuri la Urgență. Totul e plin, iar noi umblăm pe aici doar în aceste salopete, fără măști, iar costumul în care mă vedeți l-am furat și masca am furat-o, pentru că  mâine nu o să mai fie nimic. Nu putem să avem așa viață, nu putem!”, e strigătul plin de disperare al doctorului. 

Опубликовано Marzia Catania Суббота, 28 марта 2020 г.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...