Un club de noapte din Chișinău a fost amendat pentru organizarea petrecerilor pe timp de epidemie

326f09d3783cf2cb68d5954b8bc37329

Ofițerii de investigații ai Centrului pentru combaterea crimelor informatice al INI al IGP au amendat administratorii unui club de noapte care organizau petreceri pe timp de pandemie. În urma descinderilor efectuate, în localul de noapte au fost depistate și identificate 11 persoane care consumau băuturi alcoolice.

Inspectoratul General al Poliției, prin intermediul serviciilor de profil, a constatat faptul că un agent economic, cu sediul în sectorul Botanica din Chișinău, încalcă legea și expune riscului sănătatea publică. În data de 27 martie curent, agentul economic vizat, prin intermediul unei rețele de socializare, a adunat tineri și a organizat un eveniment în clubul de noapte pe care îl administrează.

Pentru ignorarea prevederilor dispozițiilor aprobate de Comisia pentru Situații Excepționale, agentul economic va fi sancționat cu o amendă între 50 000 și 75 000 de lei.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente