Încă 32 de cazuri de coronavirus, confirmate în Moldova și două persoane externate

Coronavirus-Lab-Results-REUTERS-TT-850×478

Încă 32 de cazuri de coronavirus au fost confirmate în Moldova. Anunțul a fost făcut de autorități după ședința Centrului Unic de Comandă. Astfel, în Republica Moldova sunt înregistrate 263 de cazuri pozitive de coronavirus.

„Au fost prelevate peste 200 de probe, iar 32 de cazuri au fost pozitive. Dintre acestea, unul de import și 31 cu transmitere locală. Avem un total de 263 de cazuri confirmate în Moldova. Sunt și două persoane nou externate”, a spus prim-ministrul.

A fost lansată o platformă care îți arată în timp real evoluția numărului de cazuri în Moldova. Platforma mai conține și o hartă interactivă care arată vizual repartizarea cazurilor pe regiuni. Mai multe detalii despre platformă vezi AICI.

Reamintim că parlamentul a aprobat marți, 17 martie, Proiectul de Hotărâre a Guvernului privind declararea stării de urgență pe întreg teritoriul Republicii Moldova în perioada 17 martie-15 mai 2020.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente