LUKOIL Moldova ajută autoritățile și medicii în lupta cu COVID-19

Articol de: LUKOIL Moldova

LUKOIL Moldova se implică în susținerea autorităților și a medicilor care luptă cu pandemia COVID-19.

Astfel, după ce LUKOIL Moldova a donat suma de 50.000 de lei către Primăria Municipiului Chișinău, astăzi conducerea companiei a luat decizia de a se oferi o donație și Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească. În baza deciziei luate, în cel mai scurt timp va fi transferată pe conturile instituţiei suma de 200.000 de lei.

“Compania LUKOIL Moldova nu putea rămâne indiferentă față de situația creată de această pandemie în Republica Moldova. De la bun început ne-am dorit să susținem autoritățile și medicii care luptă cu COVID-19 în aceste vremuri dificile. LUKOIL Moldova mereu va depune toate puterile în asemenea situații critice și își va demonstra solidaritatea cu societatea în depășirea situațiilor dificile pentru țară”, a declarat Feyruz Isayev, directorul companiei LUKOIL Moldova.

În același timp compania LUKOIL Moldova a întreprins un șir de măsuri care au scopul să protejeze clienții LUKOIL Moldova, cât și personalul care activează în oficiul central, dar și în stațiile de alimentare cu carburanţi. Astfel în fiecare stație s-a impus o limită de două persoane ce se pot afla simultan în incinta stației cu respectarea distanței sociale de cel puțin un metru. Angajații din stații beneficiază de măști, mănuși și soluții de dezinfectare.

Compania LUKOIL Moldova a luat o atitudine serioasă față de această pandemie și recomandă tuturor oamenilor din Republica Moldova să se conformeze apelurilor venite de la autorități și să respecte sfaturile medicilor pentru a depăși cât mai repede această pandemie.

P.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/