(foto) A apărut o metodă de a cumpăra noul Ford Mustang Shelby GT500 în Europa

A apărut o metodă de a cumpăra noul Ford Mustang Shelby GT500 în Europa, însă nu prin Ford. Producătorul a declarat că nu-l poate comercializa oficial pentru că motorul său V8 de 5.2 litri (771 CP/847 Nm) nu corespunde normelor de emisii impus de autorităţile din spaţiul comunitar.

Însă nimeni nu a spus că acest automobil sport dorit de mulţi nu poate rula în genere pe drumurile de pe continentul nostru.

Compania Peicher Automotive este gata să îndeplinească visul multor pasionaţi ai modelului prin importul acestuia de peste ocean. Printre altele, firma are capacitatea de a aduce şi alte modele la comandă, de marcă RAM, Dodge, Ford, Chevrolet, Shelby sau Chrysler, chiar şi un supercar precum este Dodge Viper!

În stoc are deja trei exemplare GT500 (unul deja vândut), cu un preţ (brutto şi fără TVA) care variază între 131.988 şi tocmai 185.988 euro pentru o maşină practic full dotată, inclusiv cu opţionalele Carbon Fiber Track Pack şi Tech Pack. Extrem de piperat, reieşind din faptul că în SUA costă minim 72.900 de dolari fără taxe, dar asta este oferta.

Se menţionează că maşinile aduse sunt în specificaţie americană, dar aprobate special pentru operarea în Europa. Pentru fiecare se oferă o garanţie de doi ani, cu posibilitatea extinderii cu încă trei.

Compania Peicher Automotive este localizată în apropierea oraşului Graz din Austria, la o distanţă de aproximativ 1.300 de km de Chişinău.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

GALERIE FOTO:

Vezi şi:

(video) Drag race: Noile Ford Shelby GT500 vs Chevrolet Camaro ZL1 1LE vs Dodge Challenger Hellcat Redeye

(video) Noul Ford Mustang Shelby GT500 are un eşapament cu patru moduri de funcţionare. Cum sună fiecare

(foto) Premieră europeană: Ediţia specială Ford Mustang55

Cmentariile sunt închise