15:46:48 28.03.2024
Stiri

FOTO // O persoană INFECTATĂ cu noul coronavirus a FUGIT, noaptea trecută, din Spitalul Clinic Republican. UPDATE: Bărbatul a fost localizat

Social 28.03.2020 09:40 Vizualizări5915 Autor: Ziarul National
FOTO // O persoană INFECTATĂ cu noul coronavirus a FUGIT, noaptea trecută, din Spitalul Clinic Republican. UPDATE: Bărbatul a fost localizat


UPDATE // Angajații Inspectoratului de Poliție Ialoveni anunță că au localizat în raionul Ialoveni bărbatul care a fugit din spital. Pacientul infectat cu COVID-19 a fost transportat la Chișinău, pentru a fi internat în spital.


*********************

O persoană infectată cu COVID – 19, internată la Spitalul Clinic Republican din Chișinău, a fugit în această noapte din instituția medicală. Această persoană a fost anunțată în căutare.

Primarul de Dănceni, Victoria Butuc-Guranda, susține că persoana care a fugit din spital este din localitatea pe care o conduce.

„Stimați locuitori ai satului Dănceni, persoana infectată cu COVID-19 este dl Nicolai Florea! În această noapte a fugit din spital. Acasă la el am fost dimineață împreună cu poliția, dar nu este. Știm că s-a deplasat cu un taxi până la benzinăria unde lucrează. S-a întâmplat pe la ora 5.00 dimineața. Mai multe nu cunoaștem. Dacă aveți orice informație, atunci mă anunțați sau sunați la serviciu 112”, a menționat primarul de Dănceni.





Menționăm că în R. Moldova au fost confirmate până acum 199 de cazuri de COVID-19. Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a declarat că 11 persoane au fost tratate, șase dintre care urmează a fi externate pe parcursul zilei de astăzi din spital. Totodată, două persoane, inclusiv un medic, au fost răpuse de noul coronavirus.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md