Încă 4 lucrători medicali de la Spitalul Republican, infectați cu Covid-19. La alte spitale nu au fost înregistrate cazuri

Astăzi au mai fost confirmate încă 4 cazuri de Covid-19, în rândul angajaților de Spitalul Clinic Republican. Astfel cifra celor infectați din instituție a ajuns la 8. În acest sens, ministra Sănătății a venit cu o precizare privind stare de lucru în celelate spitale care tratează bolnavii de Covid-19.

„Mai avem confirmate 4 persoane, angajații de la SCR, personalul medical. Context în care, cifra totală a celor infectați din cadrul instituției este de 8 persoane. Vreau să vin cu o precizare și anume că la Spitalul de Boli Contagioase Toma Ciorbă, Spitalul de Boli Contagioase pentru Copii și cele două clinici ale Ministerului Sănătății, la moment nu au înregistrat cazuri cu Covid-19 printre angajații sistemului de sănătate”, a declarat ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Ieri, cei patru lucrători din cadrul Spitalului Clinic Republican, suspectați de infecție cu noul coronavirus, au fost testați pozitiv, repetat.

Astăzi, a fost anunțat decesul unei persoane angajate în sistemul medical.

Încă 22 de persoane infectate cu coronavirus: Bilanțul a ajuns la 199 pacienți


Pub