Tentativa de suicid de la Botanica: Medicii, nevoiți să sedeze bărbatul pentru a-l calma. Ce le-a povestit când s-a trezit

Bărbatul care a încercat să-și ia zilele astăzi, sărind de la etajul 7 al unui bloc de locuințe din sectorul Botanica, a fost sedat de doctori pentru a putea fi transportat la Spitalul de Urgență, întrucât a manifestat un comportament agresiv față de personalul medical, a declarat pentru UNIMEDIA, purtătoarea de cuvânt a Institutului de Medicină Urgentă, Dorina Arsene.

Foto: Martor ocular

Potrivit informațiilor oferite, pacientul a mărturisit medicilor că astăzi a avut două tentative de suicid. Prima oară, a încercat să se stranguleze de lustra din apartament, însă nu i-a reușit și s-a ales cu zgârieturi pe față. Apoi, a încercat să sară de la geam și a fost oprit de pompieri.

Potrivit poliției, toate evenimentele s-au petrecut în ochii fiului său de doar 12 ani, care beneficiază acum de consiliere psihologică specializată.

„A ajuns la Institutul de Medicina Urgentă adus de echipa 112 și avea un comportament foarte agresiv cu personalul medical, în timp ce i se făceau investigațiile, a fost sedat, pentru că era imposibil de lucrat cu el. Acum urmează sa fie internat în spital”, a menționat Dorina Arsene.

Amintim că astăzi, 27 martie 2020, poliția și toate serviciile specializate au fost alertate despre tentativa de suicid a bărbatului, care amenința că se aruncă în gol de la geamul propriului apartament de la etajul 7 al unui bloc de pe bulevardul Dacia.

La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al batalionului de patrulare și reacționare operativă al Direcției de Poliție Botanica, grupa operativă a inspectoratului, salvatorii de la IGSU și un echipaj medical cu o ambulanță .

Ulterior bărbatul a fost convins să nu sară și a intrat în apartament. Din imagini se vede că acesta este scos din bloc de către medicii de la salvare, fiind așezat pe targă inconștient și cu capul bandajat.


Pub