(VIDEO)Dodon ar fi cerut CNA, SIS-ului și Procuraturii Anticorupție să-l DISTRUGĂ pe Usatîi: “Faceți ce vreți, dar Usatîi trebuie TERMINAT”

by D M
Distribuiti mai departe...

Președintele Igor Dodon ar fi cerut CNA, SIS-ului și Procuraturii Anticorupție să-l DISTRUGĂ pe liderul Partidului Nostru Renato Usatîi. Despre aceasta edilul de la Bălți a anunțat într-un live pe Facebook, în care a spus că l-a înfuriat pe Dodon după a reușit să organizeze o cursă charter pentru moldovenii blocați în Franța, dar și pentru critica adusă autorităților din motiv că nu reușesc să gestioneze situația de criză în care s-a pomenit țara.

Procuratura Anticorupție, CNA, condusă de omul lui Dodon, recent numit în grad de general, SIS-ul condus de Gumeniuc, toți caută informații pentru a-mi porni un dosar penal, pentru că am organizat curse charter. Iată cu ce se ocupă ei. Dodon a spus: Faceți ce vreți, dar Usatîi trebuie terminat. Dacă nu se găsește nicio încălcare în ceea ce ține de cursa charter organizată, poate cineva s-a îmbolnăvit pentru ca Usatîi să fie acuzat de răspândirea noului coronavirus. Urgent, Usatîi trebuie atras la răspundere penală pentru că în stare de urgență, critică puterea și aparatul președintelui. Vreau să văd acel procuror care va intenta dosar penal pentru că așa vrea Dodon”, a declarat Usatîi în timpul unei intervenții live pe Facebook.

Președintele Partidului Nostru a făcut și o adresare către liderul neformal al socialiștilor: “Dodon, vrei să mă oprește pentru că ajut oamenii și rezolv probleme de care trebuia să se ocupe Agenția Turismului, Guvernul?! Nu m-ați lăsat pe mine fără posibilitatea de a ajuta oameni, ci ați pus împotriva voastră sute de mii de cetățeni care cu prima posibilitate o să facă praf din voi”, a spus Renato Usatîi și a precizat că a început să se ocupe de problema diasporei după ce a văzut lipsa de acțiune a autorităților.
Usatîi a mai adăugat că după refuzul Air Moldova de a opera mai multe zboruri charter pentru a aduce acasă moldoveni blocați în diferite țări, a reușit să se înțeleagă cu alte companii avia, iar acum așteaptă acordul Comisiei pentru Situații Excepționale, fără de care cursele nu pot fi efectuate.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.