„Lactalis – Alba” ajută cu resursele disponibile oamenii și instituțiile medicale care sunt în prima linie de luptă cu pandemia de coronavirus

În contextul stării de urgentă din țară cauzată de COVID-19, conducerea companiei “Lactalis – Alba” SRL a luat hotărîrea să sprijine și să ajute utilizând resursele disponibile oamenii și instituțiile medicale care sunt în prima linie de luptă cu pandemia de coronavirus.

Foto: Lactalis-Alba

Lactalis-Alba a oferit personalului medical și pacienților din cadrul a 4 instituții medicale 6000 de măști de unică folosință și 1 tonă de lapte.

Ajutoare / Sursa:Lactalis-Alba

Instituțiile medicale care au primit donația:

  • IMSP Spitalul Clinic de boli infectioase “Toma Ciorbă”
  • IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”
  • IMSP Spitalul Clinic Municipal de boli contagioase de copii
  • IMSP Institutul de Medicină Urgentă

“Suntem conștienți de situația dificilă creată în țară și lume și credem că acum aportul fiecăruia contează. Cooperarea și solidaritatea pe plan intern și global în astfel de momente sunt extrem de importante – doar împreună vom reuși să depășim criza și să ieșim din această situație!” – susține directorul general Lactalis-Alba, Vitalie Vassepov.

Ajutoare / Sursa:Lactalis-Alba

Susținem toți oamenii și Vă îndemnăm #STAMACASĂ!

ÎCS Compania LACTALIS-ALBA SRL, reprezentată de zeci de branduri mondială, cele mai cunoscute fiind: #President®, #Galbani®, #Nestle®, #Lactel® și IM “Fabrica de brânzeturi din Soroca” SA, reprezentată prin brandurile locale #Alba®, #Yoli® fac parte din Lactalis-Groupe din 2004. Misiunea companiei – de a realiza produse naturale, de cea mai înaltă calitate, asigurată prin munca exigentă a departamentului de control al calității și de toate alte departamentele conexe.

Ajutoare / Sursa:Lactalis-Alba

Lactalis-Groupe ocupă primul loc în lume la producția brânzeturilor și un loc de frunte printre companiile de prelucrare a producției agricole. În această perioadă dificilă Latalis-Groupe oferă donații și ajutoare în întreaga lume!

Cu respect,

Vitaliy Vassepov

CEO

Lactalis-Alba Moldova

45B, A. Puskin str. | MD-2005 Chisinau | Republic of Moldova

www.lactalis-alba.md


// console.log('no ads situation')