(video) Un bărbat a fost bătut și jefuit de doi indivizi, în plină stradă. Ambii suspecți au fost identificați și reținuți

Un bărbat a fost atacat și jefuit, în plină stradă de doi indivizi care l-au lăsat fără telefonul mobil și fără portmoneul cu bani și acte. Suspecții au fost identificați, iar unul dintre ei este cercetat în arest și riscă să petreacă în spatele gratiilor de la 5 la 7 ani.

Foto: Politia capitalei

Potrivit unui comunicat de presă al poliției, incidentul a avut loc în noaptea de 12 martie la intersecția străzilor Onisifor Ghibu cu Alba-Iulia. Un bărbat de 33 ani, a fost atacat de 2 indivizi, care l-au deposedat de telefonul mobil de model „Redmi” și de portmoneul cu acte personale și mijloace bănești, suma totală a prejudiciului fiind de estimată la 10 000 lei.

La fața locului imediat a intervenit un echipaj al Batalionului de patrulare și reacționare operativă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău și grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Buiucani, după ce au fost alertați de către victimă. Totodată la locul faptei, bărbatului i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigație demarate de către ofițerii de investigație, au fost identificați doi suspecți. Aceștia s-au dovedit a fi doi tineri cu vârstele de 23 și 26 ani, originari din capitală. Indivizii au fost escortați la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vinovăția.

Totodată forțele de ordine au stabilit că indivizii nu sunt la prima abatere, anterior fiind judecați, iar tânărul de 23 ani, se afla în căutare și avea sentință de condamnare de 4 ani de închisoare, pentru huliganism, care imediat a fost pusă în aplicare.

Tânărul în vârstă de 26 de ani a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și este cercetat penal pentru jaf care conform legislației se pedepsește cu închisoare de la 5 la 7 ani.


Pub