07:34:49 29.03.2024
Stiri

VIDEO // Cum sunt „CONVINȘI” indienii să stea acasă? Polițiștii îi iau la bătut cu bastonul pe cei care se plimbă fără motiv pe străzi

Știri 26.03.2020 13:41 Vizualizări2149 Autor: Ziarul National
VIDEO // Cum sunt „CONVINȘI” indienii să stea acasă? Polițiștii îi iau la bătut cu bastonul pe cei care se plimbă fără motiv pe străzi


Premierul indian Narendra Modi a anunțat, marţi, intrarea în carantină totală a întregii țări, ceea ce înseamnă că 1,3 miliarde de locuitori vor trebui să stea în case timp de trei săptămâni, relatează BBC.

Măsurile au intrat în vigoare de marţi, de la miezul nopţii. „Dacă cele 21 de zile nu vor fi respectate, ţara şi familia voastră se vor întoarce cu 21 de ani în urmă”, a avertizat liderul naţionalist hindus, într-un discurs către națiune transmis de televiziune.

Premierul Narendra Modi le-a cerut indienilor să respecte distanţarea socială şi să rămână în case. „Nu există alt mijloc de a scăpa de coronavirus”, a subliniat el. „Până şi un singur pas făcut afară vă poate aduce boala gravă a coronavirusului în căminul vostru”, și-a avertizat Modi concetăţenii.

Nu toți indienii au luat în seamă avertismentul premierului. Astfel, cei care sunt prinși fără motiv pe străzii sunt loviți cu bastoanele de polițiști și trimiși acasă.




Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md