Deputatul Vasile Năstase consideră că este nevoie urgentă de convocare a ședinței parlamentului! Cum motivează acest lucru

vasilenastaseipn

Fracțiunea Platformei DA din legislativ a început deja demersurile procedurale în vederea convocării cât mai urgente a ședinței de plen pentru a dezbate adevăratele probleme cu care se confruntă cetățenii, venind și cu un pachet anticriză oportun și eficient!

Deputatul Vasile Nastase consideră că este nevoie stringentă, urgentă, de convocare a ședinței parlamentului! Cum motivează acest lucru:

„Guvernul-catastrofă și impotenta sa comisie a compromis iremediabil valorile democrației, instituind cenzura, acordând competențe dubioase unui CA sărit de pe fix. Scoaterea blindatelor dotate cu mitraliere în stradă denotă o dată în plus amatorismul și pierderea totală a controlului din partea așa-zisei guvernări tehnocrate, în realitate o adunătură de cioburi oligarhice și criminale.

Măsurile adoptate în vederea combaterii virusului ucigaș denotă o crasă incompetență, cetățenii, businessul mic și mijlociu au fost practic abandonați, lăsați să se descurce pe cont propriu. Sute, mii de concetățeni din diaspora au rămas fără slujbe, fără un acoperiș deasupra capului și nu pot reveni acasă la familiile lor.

Doctorii, asistentele medicale dau dovadă de stoicism activând în condiții improprii, fără echipamente, fără strictul necesar! În loc să găsească resurse financiare și materiale, în loc să apeleze la specialiști și să aplice cele mai bune practici internaționale, ortacii lui Dodon seamănă haos și panică, practică populismul deșănțat și mint populația despre situația reală epidemiologică din satele și orașele noastre!

Mai mult, răspândirea coronavirusului în câteva raioane din țară s-a produs inclusiv prin implicarea iresponsabilă și criminală a unor apropiați ai lui Dodon, sper ca în următoarele zile să avem mai multe detalii despre acest lucru!” spune deputatul.

Taguri: #Tinerii DA
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente