/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

UPDATE: Un taxator de pe ruta nr.10, confirmat cu coronavirus! Aproape întreg parcul de troleibuze, în izolare

missing
25 martie 2020, ora 14:33

UPDATE: Analizele de laborator au confirmat că un taxator de pe linia de troleibuz nr. 10 este infectat cu Covid – 19.

După confirmara diagnosticului, în jur de 186 de oameni din Parcul de troleibuze nr. 1 au fost izolați la domicilii.

Un taxator de pe ruta nr. 10 este suspectat de infecție cu coronavirus. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către purtătoarea de cuvânt a RTEC, Felicia Rusu. 

Tânărul de 21 de ani a intrat în contact cu o rudă care s-a întors recent dintr-o țară de risc unde a contractat virusul periculos. În scurt timp, acesta s-a simțit rău și a chemat ambulanța. Ultima oară taxatorul a ieșit la rută luni, 23 martie.

La moment, 13 șoferi și câțiva taxatori ai parcului de troleibuze nr. 1, cu care tânărul a intrat în contact, au fost identificați și autoizolați la domiciliu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram