Primăria va amenaja terenuri pentru plimbarea patrupezilor: Locuitorii, îndemnați să vină cu propuneri despre locația acestora

Primăria municipiului Chișinău planifică amenajarea a 3 terenuri de plimbare a câinilor. În acest sens, îndeamnă locuitorii să vină cu propuneri pentru stabilirea unor locații accesibile.

Foto: gabiochiana.ro

Potrivit unui comunicat de presă al primăriei, Serviciul gestiunea animalelor de companie din cadrul Direcției generale locativ-comunale și amenajare inițiează o procedura pregătitoare pentru crearea în oraș a zonelor pentru plimbatul câinilor. Asta pentru a crea condiții confortabile pentru posesorii de patrupede.

Astfel, se planifică amenajarea a 3 terenuri de plimbare a câinilor. Mărimile minime ale terenului vor fi de 20x20 m.

Locuitorii din Chișinău sunt îndemnați să să se pronunțe asupra locațiilor unde ar putea fi amenajate spații pentru plimbatul câinilor, precum și să propună idei de proiectare.

Propunerile vor fi expediate pe adresa de email: scpa.dglca@pmc.md, până pe data de 10 aprilie 2020, cu indicarea denumirii locului, adresa și poza teritoriului respectiv. Persoană de contact: Karl Luganov, tel. 079069421.


Pub